این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
نحوه پرداخت هزینه ثبت نام

اطلاعیه دبیرخانه کنفرانس بین المللی مدیریت در مورد نحوه ی پرداخت هزینه

طبق گزارش دبیرخانه کنفرانس بین المللی مدیریت به اطلاع علاقه مندان و دانشجویان متقاضی حضور در نوزدهمین کنفرانس بین المللی رسانده می شود:

شیوه ی پرداخت هزینه ثبت نام:
1. ثبت نام به همراه مقاله :  متقاضیانی که ثبت نام کرده اند بعد از تایید کمیته ی علمی، یک ایمیل از طرف دبیرخانه ارسال دیافت خواهند کرد که ایمیل حاوی شماره شبا انجمن علوم مدیریت خواهد بود. متقاضیان بایستی مبلغ مورد نظر را واریز نمیایند و رسید را به همان ایمیل ارسال کنند. در مرحله ی بعد دبیرخانه علمی کار های ثبت مقاله و گواهی نهایی را دریافت خواهند کرد.
 2.ثبت نام بدون مقاله: متقاضیان حضور در کنفرانس، روز 5 اسفند 1401 ایمیلی از طرف دبیرخانه کنفرانس بین المللی مدیریت دریافت خواهند کرد. متقاضیان بایستی بعد از پرداخت مبلغ، رسید را به همان ایمیل ارسال کنند تا کار های ثبت نام و حضورشان در کنفرانس انجام شود.

دانشجویان متقاضی ارائه مقاله به همراه حضور در کنفرانس: ۴۰۰ هزار تومان
ارائه مقاله و حضور به صورت مجازی: ۲۵۰ هزار تومان
دانشجویان متقاضی حضور در کنفرانس: ۱۵۰ هزار تومان
افراد عادی سازمان و شرکت متقاضی حضور در کنفرانس:  ۳۰۰ هزار تومان

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی

دستور العمل مقاله انگلیسی

فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)